Cautare:      Cautare Avansata

Oferte speciale

Sharm-El-Sheikh
669.00

Radiatoare c...
0.00
Pantofi 147 ...
182.00

AIMAS - TUR
0.00 
        

Pagina principala : Frumusete si sanatate : Accesorii :


Imaginea
Descrierea produsului
Brandul
Pretul

 Accesorii sauna
Accesorii sauna
Set pentru baie Acest set include găleată din lemn, perie pentru păr, perie pentru unghii, burete, baston pentru masatul mâinilor, oglindă, burete abraziv.
0.00


 Radiatoare cu Oxid de magneziu
Radiatoare cu Oxid de magneziu
Aceste radiatoare asigură unde lungi în spectru de 4300 nm ? 4850 nm de iradiaţie a căldurii infraroşii. Datorită construcţiei duble, aceste elemente încălzitoare IR alimentează uniform corpul cu căldură.
0.00


 Radiatoare IR
Radiatoare IR
Sauna tradiţională poate fi opţional echipată cu radiatoare infraroşii. Una dintre opţiuni este instalarea panourilor de încălzire ce sunt fixate pe pereţii saunei. Aceste panouri au un panou de comandă separat, pe peretele exterior al saunei. Aceste panouri un pot funcţiona în combinaţie cu umiditate înaltă,
0.00


Panouri de incalzire
Panouri de incalzire
Cabinele cu radiatoare IR de tip panou cu expunere exterioară sunt cele mai bine cotate pe piaţă. Elementele încălzitoare de acest tip emit căldura de undă lungă în spectrul 8780 nm şi mai mult.
0.00


Radiatoare cu cuart
Radiatoare cu cuart
Sticla laminată, special proiectată, oferă un efect în profunzime penetrant şi imediat, în care iradiaţia infraroşie devine vizibilă. Emiţătoarele sunt echipate cu o sticlă cu filtru şi au o capacitate de 350W.
0.00

In Vitrina
0.00
0.00
290.00
0.00Pagina Principala | Despre Noi | Termenii si conditii | Contacte Designed by www.friendstudio.biz