Cautare:      Cautare Avansata

Oferte speciale


 
        


Termenii si condiţiile de folosinţă


Uniprice.md işi rezerva toate drepturile asupra termenilor şi condiţiilor de folosinţa ale acestui portal informaţional cît şi asupra eventualilor modificări ulterioare în orice moment şi fără preaviz .

Situl informaţional Uniprice.md publica in exclusivitate preţurile indicate de către producatori, distribuitori sau de centrele comerciale şi nu garantează că acestea sunt la momentul vizualizării, actualizate, şi nu poartă răspundere pentru inexactităţi or omiteri de date.

Uniprice.md de facto numai consultă vizitatorii sitului in direcţionarea lor facilitară spre produsele şi serviciile prestate de către producatori, distribuitori, furnizori sau de centrele comerciale şi ca urmare nu îşi asumă obligaţiunile de justificare, achiziţionare sau completare ale acţiunilor acestora.

Achiziţionarea tuturor produselor plasate pe situl Uniprice.md de către vizitatori, este posibilă in exclusivitate de la producatorii, distribuitorii, furnizorii sau centrele comerciale, prezenţi pe acest portal informaţional.

Vizitatorul i-a act de cele menţionate anterior şi îşi asumă responsabilitatea personală de a se adresa exclusiv la producatorii, distribuitorii, furnizorii sau centrele comerciale de unde au fost achiziţionate aceste produse sau servicii în cazul defecţiunilor acestora, ori daunelor cauzate în urma utilizării lor.

Uniprice.md nu este nici într-un mod responsabil pentru eventualele daune sau prejudicii conexe utilizării informaţiilor despre produsele şi serviciile publicate pe site.

Versiune de tipar Versiune de tiparPagina Principala | Despre Noi | Termenii si conditii | Contacte Designed by www.friendstudio.biz